8-A Sınıfı Resmi Forum SiTeSi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

8-A Sınıfı Resmi Forum SiTeSi

Tum 8-aLemLilere hyrLı oLsun .. Cerkez Ahmet

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
En son konular
» Konu açılmasın Sohbet Burda!!
Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Icon_minitimeÇarş. Eyl. 02, 2009 11:37 pm tarafından sinemis

» Sedat YEŞİL
Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Icon_minitimePtsi Ağus. 03, 2009 5:14 pm tarafından eda...

» sazan oynarken hocaya ellememiz : )
Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Icon_minitimeÇarş. Tem. 29, 2009 4:07 pm tarafından saide

» Puanlar Icın Buraya
Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 4:50 pm tarafından Hande

» Ahmetin Günlügü ** Bügün Ne Yaptım
Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 4:38 pm tarafından saide

» TOP AHMETTEN SİZE RESİMLER 2
Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Icon_minitimePaz Tem. 19, 2009 10:02 pm tarafından Admin

» TOP AHMETTEN SİZE RESİMLER
Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Icon_minitimePaz Tem. 19, 2009 1:06 pm tarafından Fly-King

» Yusuf DEDE
Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 11:45 am tarafından saide

» Selam Haccı
Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 10:41 am tarafından Fly-King

En iyi yollayıcılar
Fly-King
Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Vote_lcapSınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Voting_barSınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Vote_rcap 
eda...
Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Vote_lcapSınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Voting_barSınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Vote_rcap 
Admin
Hande
sinemis
saide
aylin
Senemesk
eskidost
NEDİM
Anket
Sekizalem Forumumuzun Cs Serverini Kuralımmı ?
Evet
Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Vote_lcap67%Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Vote_rcap
 67% [ 6 ]
Hayır
Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Vote_lcap33%Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Vote_rcap
 33% [ 3 ]
Toplam Oylar : 9

Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr!

4 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Empty
MesajKonu: Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr!   Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Icon_minitimeC.tesi Haz. 13, 2009 10:53 am

Öncelikle Merhaba Ben Ahmet Yener
Öykü Adında Bir Malımız Var
Ne Zaman Sınıfa Girsem Ne Haber Dostum Dİyor
Bende Ona Diyorum ki sie go
kendisi aslen yugoslav gevuru
piknikte bizi anasına şikayet etti
kendisine ne yaptıysak
etegine mi batıyoz ne
öykü malı kellesi büyük burdan seni kınıyorum
Malozzz
AdAm Ol Hadisenin Özentisi lol! Ezik Lol xD
Basketball AdAM OL flower PaPatya S urat
Evil or Very Mad seni kınıyorum tongue clown
https://sekizalem.yetkin-forum.com
dolunay

dolunay

MesajKonu: Geri: Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr!   Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Icon_minitimeC.tesi Haz. 13, 2009 12:34 pm

[quote="Admin"]Öncelikle Merhaba Ben Ahmet Yener
Öykü Adında Bir Malımız Var
Ne Zaman Sınıfa Girsem Ne Haber Dostum Dİyor
Bende Ona Diyorum ki sie go
kendisi aslen yugoslav gevuru
piknikte bizi anasına şikayet etti
kendisine ne yaptıysak
etegine mi batıyoz ne
öykü malı kellesi büyük burdan seni kınıyorum
Malozzz
AdAm Ol Hadisenin Özentisi lol! Ezik Lol xD
Basketball AdAM OL flower PaPatya S urat
Evil or Very Mad seni kınıyorum tongue clown[/quote

sizin aranzda kala kala napayım ble oldm iştee ki insan kndni blmezse başkalarına ble çamur atar işte gryyy ahmedd rabbit Very Happy önce kndne BAK!!!!
Fly-King
Admin
Fly-King

MesajKonu: Geri: Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr!   Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Icon_minitimeC.tesi Haz. 13, 2009 12:38 pm

zuahahahah ahmet süpersin dostuM hr nkdr böle bi yazı yazdqndn seni de kınasamda bravo Smile
http://www.sekizalem.yetkin-forum.com
Fly-King
Admin
Fly-King

MesajKonu: Geri: Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr!   Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Icon_minitimeC.tesi Haz. 13, 2009 1:05 pm

öyku şmdi şöle bişi var ahmetede söledim bu yazı doğru bi davranış değil oke silcem ztn bi süre sonra ama şunu bil yorumlarında siz lafını kullanma özllklede benim hakkımı yeme eğer ki bana illede konuş diosan aramızda istisna sensin sorun sende o zmana 23e 1 lutfen yorumlarına dikkat et ahmete söle slcgni ok ii gunler Smile
http://www.sekizalem.yetkin-forum.com
Hande

Hande

MesajKonu: Geri: Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr!   Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr! Icon_minitimeC.tesi Haz. 13, 2009 2:52 pm

ewt öykü cherry bnları gt ahmte söle BZE KARSMA !!!! tongue Mad

Sınıfımızın Çiçegi Öykü Aksoy GiR gÖr!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sınıfımızın Vatandaşları