8-A Sınıfı Resmi Forum SiTeSi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

8-A Sınıfı Resmi Forum SiTeSi

Tum 8-aLemLilere hyrLı oLsun .. Cerkez Ahmet

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
En son konular
» Konu açılmasın Sohbet Burda!!
almanca dersleri :) Icon_minitimeÇarş. Eyl. 02, 2009 11:37 pm tarafından sinemis

» Sedat YEŞİL
almanca dersleri :) Icon_minitimePtsi Ağus. 03, 2009 5:14 pm tarafından eda...

» sazan oynarken hocaya ellememiz : )
almanca dersleri :) Icon_minitimeÇarş. Tem. 29, 2009 4:07 pm tarafından saide

» Puanlar Icın Buraya
almanca dersleri :) Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 4:50 pm tarafından Hande

» Ahmetin Günlügü ** Bügün Ne Yaptım
almanca dersleri :) Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 4:38 pm tarafından saide

» TOP AHMETTEN SİZE RESİMLER 2
almanca dersleri :) Icon_minitimePaz Tem. 19, 2009 10:02 pm tarafından Admin

» TOP AHMETTEN SİZE RESİMLER
almanca dersleri :) Icon_minitimePaz Tem. 19, 2009 1:06 pm tarafından Fly-King

» Yusuf DEDE
almanca dersleri :) Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 11:45 am tarafından saide

» Selam Haccı
almanca dersleri :) Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 10:41 am tarafından Fly-King

En iyi yollayıcılar
Fly-King
almanca dersleri :) Vote_lcapalmanca dersleri :) Voting_baralmanca dersleri :) Vote_rcap 
eda...
almanca dersleri :) Vote_lcapalmanca dersleri :) Voting_baralmanca dersleri :) Vote_rcap 
Admin
Hande
sinemis
saide
aylin
Senemesk
eskidost
NEDİM
Anket
Sekizalem Forumumuzun Cs Serverini Kuralımmı ?
Evet
almanca dersleri :) Vote_lcap67%almanca dersleri :) Vote_rcap
 67% [ 6 ]
Hayır
almanca dersleri :) Vote_lcap33%almanca dersleri :) Vote_rcap
 33% [ 3 ]
Toplam Oylar : 9

almanca dersleri :)

+2
Fly-King
eda...
6 posters
YazarMesaj
eda...

eda...

almanca dersleri :) Empty
MesajKonu: almanca dersleri :)   almanca dersleri :) Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 11:33 am

aa arkadaşlar almanca derslerini ve bahar,iso,aylini unutmayalım...az mı güldük,az mı karnımız patladı alm. derslerinde yazılılarında(he ne kadar yazılı denemese de) ...hakkını yemiyelm o günlerin : ) keşke geri dönebilsek de eğlensek ve hep bir arada olsak yine : (
Fly-King
Admin
Fly-King

MesajKonu: Geri: almanca dersleri :)   almanca dersleri :) Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 12:44 pm

zuhhaha 3 yılın ortalaması alındıgında kuskusuz en en komik olay budur almanca derslerii Very Happy
http://www.sekizalem.yetkin-forum.com
saide

saide

MesajKonu: Geri: almanca dersleri :)   almanca dersleri :) Icon_minitimeÇarş. Tem. 01, 2009 9:47 am

ewttt almanca dersleri grçektn çokk komktii yazılıılarda Very Happy:D İLK GELDİİMDE GİRDİİM ALM. YAZLISINDA İSMAİL DEN KOPYA ÇEKMİŞTİM WE HOCA GELİP SIRAMDAN KOPYYI SİLMİŞTII:d:d
eda...

eda...

MesajKonu: Geri: almanca dersleri :)   almanca dersleri :) Icon_minitimeÇarş. Tem. 01, 2009 10:29 am

yani bahar normalde o kadar sessizdi ki...almanca da farklı biri oluodu cidden...ben hiçbir zaman baharı bu kadar konuşurken görmedim yani almanca da..coşuodu bahar ....süperdi..eşke bi daha olsa...çok özleedim ya : ((
Hande

Hande

MesajKonu: Geri: almanca dersleri :)   almanca dersleri :) Icon_minitimePaz Tem. 05, 2009 8:29 pm

iide almccıyı kown da bzdk hatrlatrm Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Senemesk

Senemesk

MesajKonu: Geri: almanca dersleri :)   almanca dersleri :) Icon_minitimePtsi Tem. 06, 2009 1:48 pm

eda bni unttn bakıorm :@ Evil or Very Mad
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: almanca dersleri :)   almanca dersleri :) Icon_minitimePtsi Tem. 06, 2009 7:01 pm

size yemin ediyorum 3 tane okul gördüm

ve doğuş kadar hicbirini özlemedim nedense bilmiyorum bu sınıfı cok sevdim ilk gelince cok garip gelmişti ama cok cabuk alıştım ve yeni arkadaşlarım oldu hepinizi cok sevdim (yavuz haric) Very Happy

En son Admin tarafından Cuma Haz. 24, 2011 1:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://sekizalem.yetkin-forum.com
Fly-King
Admin
Fly-King

MesajKonu: Geri: almanca dersleri :)   almanca dersleri :) Icon_minitimePtsi Tem. 06, 2009 8:21 pm

eyw ahmo bzde seni adamım
Hande

Hande

MesajKonu: Geri: almanca dersleri :)   almanca dersleri :) Icon_minitimePtsi Tem. 06, 2009 8:26 pm

nedn yawz hariç?? Very Happy
Fly-King
Admin
Fly-King

MesajKonu: Geri: almanca dersleri :)   almanca dersleri :) Icon_minitimePtsi Tem. 06, 2009 8:27 pm

yavoyla küstük bis cnku ama brstm ben ahmo sende barısablrsn adamım
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: almanca dersleri :)   almanca dersleri :) Icon_minitimeSalı Tem. 07, 2009 5:06 pm

burak boşwer ben hiç barışmayacam o cocuk n kötü oluyor hc barısmasam daha iyi hic ugrasamam
https://sekizalem.yetkin-forum.com

almanca dersleri :)
1 sayfadaki 1 sayfası